Ajutor

Liciteaza.ro este un site de licitatii cu ajutorul caruia se pot cumpara sau vinde domenii si site-uri web. Serviciul este disponibil tuturor celor interesati sa cumpere sau sa vanda un site sau domeniu web.
Transferul dreptului de folosinta se face cu titlu gratuit ( 0 EURO ) . Dvs veti achita serviciul de consultanta.
Daca ati plasat o oferta din greseala va rugam sa ne contactati de urgenta pentru a remedia situatia. Orice greseala semnalata dupa 24 ore de la data plasarii ofertei nu va mai fi luata in considerare.
Da! Nu vom impartasi cu nimeni informatiile tale personale. Folosim Paypal ca procesator de plati, deci nu iti salvam informatiile bancare. Practic ele nici nu ating serverele noastre.
In acest moment nu exista limita in aceasta privinta, deci puteti licita la cate domenii doriti.
Platesti doar pentru NIVEL (un nivel ridicat iti permite sa licitezi cat mai mult)
Nu exista costuri ascunse. Pretul cu care castigati licitatia este cel final.
Dvs nu trebuie sa va ocupati de nimic. Liciteaza.ro se ocupa de absolut tot astfel incat transferul site-ului catre Dvs sa fie cat mai simplu posibil.
Da! Trebuie doar sa completati informatiile firmei in contul Dvs.
Nu se achita TVA. Preturile de licitatie sunt finale!
Pentru a va creste sansele de vanzare, puteti da share pe Facebook sau Twitter la link-ul unic de licitare al domeniului.
Furnizorul nu va utiliza datele clientului pentru interes personal si nici comercial si va lua masuri pentru a proteja datele clientului.
Fiecare site are o licitatie deschisa cu data expirarii afisata. Ea se poate prelungi cu maxim 30 de minute / ea poate scada ca timp cu maxim 60minute.
O echipa profesionista de tineri ce doreste promovarea DOMENIILOR Romanesti